FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | CMS & Shop

Nets indløsningsaftale

Når du som webshop-ejer ønsker kortbetaling, er Nets et oplagt valg. De er nemlig den eneste udbyder, der tilbyder Dankort. Derudover tilbyder Nets også en række internationale kort såsom: Visa- og Mastercard, JCB og UnionPay.

Ansøgningen foregår digitalt med NemID medarbejdersignatur, hvilket gør det hurtigt at ansøge. Det er vigtigt, at du ejer det domæne, du anvender. Webshoppen må godt være under opbygning, men den skal indeholde de ting, som kræves i ansøgningen. Det er bl.a. handelsbetingelser, firma-information, demoprodukter og kortlogoer.
 

Gå ind på Nets indløsningsaftale for at ansøge. Her har Nets lavet en guide, der viser, hvilke krav der er til ansøgningen. Vi anbefaler, at du vælger at ansøge om både Dankort og internationale kort. Det kan du let gøre i samme betalingsflow. Læs mere om vilkår og priser på både Dankort og internationale kort her  vilkår og priser på Dankort her og om de internationale kort her.


I løbet af ansøgningen skal du oplyse, om din webshops betalingsvindue kører via PSP eller API. Dette er altid PSP, når du anvender SmartWeb. Du kan læse mere om disse to former på deres hjemmeside. Du skal ligeledes oplyse dine forventede resultater for webshoppen. Det er i den forbindelse vigtigt, at du oplyser så reelle fakta og forventninger som muligt, selvom det kan være svært at bedømme. Lav ligeledes en fyldestgørende beskrivelse af dit forretningsgrundlag på 5-15 linjer. Hvis du blot skriver "at sælge varer på internettet," accepteres det med stor sandsynlighed ikke.

Under Udvikler skal du oplyse SmartWeb, og derudover er det din egen e-mail adresse, som du skal oplyse som kontakt. Ved betalingsmodul skal du vælge den udbyder, du har valgt. Hos SmartWeb benytter vi OnPay, ePay, DIBS og Quickpay.

Når ansøgningen er indsendt, vil Nets behandle den.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller Nets.