FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | CMS & Shop

Ordrer

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Indstillinger > Ordrer


Ordrer

Send ordrebekræftelse: Vælger her hvis du gerne vil have der skal sendes en ordrebekræftelse 

Send kopi af ordrebekræftelse: Aktiver denne for automatisk at sende en kopi af ordrebekræftelsen til webshoppens ejer, så snart ordren er gået igennem.

Modtager (adskilt af ;): Her indtastes de(n) mail(s), der skal modtage ordrebekræftelsen. Du kan have flere mails ved at adskille dem med ; som fx. test@test.dk;test2@test2.dk

Send kopi af ordrebekræftelse uden tekst: Aktiver denne for automatisk at sende en kopi af ordrebekræftelsen til de nedenstående mailadresser, der ikke indeholder leveringsbetingelser, handelsbetingelser osv. 

Send ordrebekræftelse fra e-mail afsender (weboplysninger): Vælg her hvis afsender af ordrebekræftelse skal tages fra weboplysningerFilsalg og gavekort adgang

Ordre status for adgang: Her kan du vælge, hvilken status et køb af filer skal have i systemet, når ordren er gennemført. 


Faste links

Link til leveringsbetingelser: Her kan du angive et link til den side, hvor du har dine handelsbetingelser (eks. e-mærket). Linket vil herefter være synligt under checkout. 

Link til leveringsbetingelser B2B: Her kan du angive et link til en side, hvor du har dine leveringsbetingelser. Linket vil herefter være synligt under checkout for B2B kunder.


Ordre- og fakturanr.

Her kan du vælge, hvor ordre- og fakturanummer skal starte fra i SmartWeb. Denne funktion er især henvendt til webshops, der tidligere har ligget i andre systemer således, at ordre- og fakturanummer fortsat stemmer overens med regnsskabet.

PDF labels

Her kan du indstille bredde og højde på de PDF labels det er muligt at udskrive på.


Eksport

Vis produktbillede i PDF plukliste: Her kan du vælge, om der skal vises et lille produktbillede sammen med hvert produkt i pluklisten for dine ordrer.

Vis produktbillede på ordreseddel: Her kan du vælge, om der skal vises et lille produktbillede sammen med hvert produkt på ordresedlen.


Er dette ikke hvad du ser på din skærm? Klik her