FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | CMS & Shop

6.1.1. Weboplysninger

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Weboplysninger

Under menupunktet Weboplysninger kan du redigere de informationer, der vises i bunden af din webløsning samt på kontaktformularer, ordrebekræftelser mv.
Nedenstående eksempel viser, hvordan felterne kan være udfyldt.Vær opmærksom på, at du under Titel skal skrive dit virksomhedsnavn, da det er dette felt som vil blive vist på din webløsning. I feltet E-mail afsender kan du angive den e-mailadresse, der skal optræde som e-mailafsender på de e-mails, der sendes automatisk via webshoppen.

Alle udfyldte felter vises som udgangspunkt på webløsningen. Du har naturligvis mulighed for at til- og fravælge de informationer, du ønsker. Dette gøres under Design Manager, hvilket du kan læse mere om her.

Bemærk:

  • E-mail afsender bør ikke være den samme som e-mail-feltet, da nogle e-mail-udbydere (f.eks. Gmail) kan afvise e-mails som har den samme modtager og afsender.
    • Eksempel: Du indtastes info@test.dk som e-mail og e-mail afsender. Der udfyldes en kontaktformular og sendes en e-mail. Afsender og modtager er den samme nu. Du modtager måske ikke e-mail'en grundet dette.
  • Hvis der er oprettet mere end ét site, så husk at udfylde det primære sproglag for alle sites som minimum. Sekundære sproglag vil nedarve information fra det primære sproglag, men KUN for sit eget site.